Jul 30, 2023, 10:57 PM

Река 

  Poetry » Love
267 0 0

Под надвисналите клони

гаснат тъжните лъчи.

Още ден се пак отрони -

нощ виновно с нас мълчи.

 

Край реката искам да живея.

Да ми шепне бистрата вода.

И се къпя, и те любя в нея -

в мрак чаровен, без следа...

© ИВАН МИЛАНОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??