Животът ни така ще мине,
като трамвая в шест.
И ангелите върху клона
ще закарфичат скръбна вест...
Опечалените ще хапнат...
Една сълза небето ще пролее
за хрумналото му внезапно:
Дано на някому се падне да живее.
© Георги Динински All rights reserved.