Apr 29, 2009, 8:23 PM

Репортаж 

  Poetry » Civilian
436 0 2

 

 

 

Репортаж.

 

Дишането забранено

с противогаз.

Спирт с катран се разрешава

и любов.

Поощрява се и злоупотреба

със служебните права -

върху всяка обществена проява

на обществено място се прилага

закона за кметствата и МВР.

Частните лица се явяват частни по частните квартири

и в частност - в някои обществени частни заведения.

Разделението се установява на базата НЕ на данък общ доход,

а на други критерии,

описани в закона за прането на мръсни пари.

Може би всяко описание е излишно,

ако не е подкрепено с примери.

 

софия

29април2009

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??