Mar 16, 2014, 1:01 PM

Репортаж 

  Poetry » Other
388 0 7

 Репортаж


Глупостта си изцапа ръцете

до ушите с  мастило

и щастлива ги вдигна високо и двете

сякаш размахва пред всички кандило

 

който я види след нея се втурва

и макар да му гложди в очите

с блага дума упрек поднася ѝ

а пък тя със замах го катурва

 

толкова казва че могат мечтите ѝ

рожба на време безкнижно

полугола и боса защото така е модерно

тя си живее доволно-безгрижно

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??