Oct 30, 2018, 9:11 PM

Решения 

  Poetry » Love
681 1 2

Избрах да те обичам безусловно.
Макар да знаех колко ще боли.
Аз, момчето най-безотговорно,
а ти момичето от моите мечти!
Избрах да не ти казвам,
и запазих спомена красив.
За някой все ще бъдеш всичко,
а може би той никога за теб!
И се страхувам, и не спя.
Все измъчваш ме отвътре.
Дали ще мога сам да продължа,
когато в друг се влюбиш утре?
Но избирам теб, отново.
Все още вярвам в любовта.
Да те обичам знам е непонятно,
а зад думите ми, хиляди дела.
И днес и утре, все ще ни делят.
Океани, хора, разстояния.
Аз, роден да правя грешки,
а ти най-правилното ми решение!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??