May 10, 2016, 9:02 PM

Риск ... просто риск '14 

  Poetry » Love
295 0 1

Разсейвам се за миг от минута...

Разсейвам се за секунда от минута...

Разсейвам се, защото да тук си – усмивка, очи с цвят кафе ...

Да, ти, моя музо, разсейваш ме просто така, но защо случи се сега?

Замъгли ума ми...

Флиртът с теб е еднократен и комерсиален!

Целувка не дадох ти аз, защото на риск щях да се изложа самата аз! Риск сърцето ми не желае.

На чувства да се поддам или на поглед, уви, на чаровна усмивка една. Тя в съзнанието ми заседна като буца в гърлото!

 

 

© Benito Fil All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления! Много истинско!

    ПС: "Разсейвам се да, защото си тук..."
    звучи повече според мен...
Random works
: ??:??