Oct 30, 2006, 1:44 PM

Риторика 

  Poetry
695 0 4

От къде дойде, как проника в мен?
Защо си тук, какво искаш от мен?


 Искаш ли ме?
 Да съм само твоя!?
 Това не може да бъде.
 Как попаднах тук?
 Кой си ти?
 Страх ли те е? Защото мен - много.
 Само ако знаеш как те желая...
 А защо си ми?
 С какво си по-добър?
 Правиш ли вълшебства - от чувства?
 Накарай ме да се усмихна, нека се смея.
 
 Искам да съм въздишката, която да спре дъхът ти!
 Искам да съм пламачето, запалило огън в теб!
 Искам да се движа с ритъма на сърцето ти!
 Искам за миг поне - Ти и Аз да бъдем Ние...

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Искам за миг поне - Ти и Аз да бъдем Ние..."

    Красота.
  • ха!
    Миленке, ще се постарая - Мерси!
    Надявам се да ти е харесал, Христо - Благодаря!
  • Чудесен стих, Тина!!! Поздрави!!!
  • Това определено ми харесва... Ама какво друго може да се очаква от тебе?! Продължавай в същия дух
Random works
: ??:??