Nov 10, 2009, 7:08 PM

Робиня 

  Poetry » Other
439 0 2

Запали ми ти цигара,

о, робиньо в моята душа,

и пълни ти чаша до забрава,

за да забравя болка и тъга.

 

Смей се пак, робиньо,

нека чуя твоя смях

и с чашата горчиво вино

да залича аз този грях.

 

Тази страст, която ме изгаря,

ще можеш ли, робиньо, угаси,

или горял веднъж в сърцето ми пожара,

той никога не ще се заличи.

 

© Надежда Пеевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??