Mar 1, 2014, 12:33 PM

Робско 

  Poetry
377 0 0

Събудих се твърдо решен,

 толкоз твърд, че чак се уплаших,

 от ракията ставам кретен,

 що народ тия дни напердаших.

  

Та твърдо реших да не пия!

 Ще изляза, ще купя лимони,

 ще взема бонбони в кутия

 и на детето цветни балони.

 

 Но май има в промоция бира,

радлерче нула процента,

че жаждата в мене напира,

ще взема и чайче със мента.

 

И  с тоя тъп план аз във джоба,

на жената излязох с пеньоара,

 но в мене обади се роба 

 и свърших пред блока във бара.

© Лебовски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??