Отдавна всички чувства са бездомни
и гаснат по тъмничните кьошета.
Съдбата им безлична и проклета
след време никой няма да си спомни.
След време никой няма да попита
и никой няма нищо да възпява.
Във кръчмите на писаната врява
ще има маси само за шарлита.
© Атанас Янев All rights reserved.