Nov 5, 2021, 4:38 PM

Родина 

  Poetry » Other
304 0 0

Пее отново жътварка,

но песента и́ е химн.

Многовековна България,

благодарим!

 

Ти си целебна отвара,

ти си духовен трамплин.

Многовековна България,

ще те спасим!

 

Пак на световната карта

родният стяг ще е зрим!

Само с Христовата вяра

 

място напред ще държим.

Многовековна България,

дълг изпълним!

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??