Oct 26, 2019, 9:51 AM

Рожден ден 

  Poetry
456 0 0

Този ден да вдигнем чаши,
и да кажем си прости,
и за греховете наши,
и за смелите мечти.

 

Че обичахме поравно,
но животът раздели,
няма спомени по славно,
знае който сподели.

 

По избраните пътеки,
всеки го отнесе влак,
но в душите ни навеки,
времето остави знак.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??