Dec 5, 2008, 9:10 PM

Рожден ден и Никулден 

  Poetry » Other
986 0 3
Преди година време, а сякаш беше вчера,
написах стих, че ставам на четирдесет и две.
Надолу, по наклона на времето вървейки,
четирдесет и три подкарвам, но ми е добре.

До утрешния ден, обаче, ще съм още млада,
до сетната секунда даже, чак до полунощ!
С година по-богата ставам - моята награда
това е, че живея пълно, не през куп-за грош.

А утре е Никулден - чудесен ден за всички,
които ще празнуват и своя имен ден.
На всички нас - честито! Да бъдем живи-здрави!
И обич да ни донесе - на вас, е, и на мен! :)

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "С година по-богата ставам - моята награда
    това е, че живея пълно, не през куп-за грош."

    Поздрав, Мария!
  • Поздрав за стиха!
    Честито на всички именници и рожденници!!!
  • бъди благословена, мила Мария...и много щастлива в утрешния ден...!
    прегръщам те, с много обич.
Random works
: ??:??