Dec 10, 2007, 10:15 AM

Рождение 

  Poetry » Love
623 0 15

РОДИХ СЕ С ПЕПЕРУДЕНИ КРИЛЕ

И ВЯТЪР, ЗАКАЧЕН В КОСАТА,

РОДИХ СЕ С ПАРЕЩИ НОЗЕ,

С КОИТО СЪЖИВЯВАХ ПАК ЗЕМЯТА.

 

РЪЦЕТЕ МИ - ТРЕВИ ОМАЙНИ,

НОЗЕТЕ МИ СА ДЪЛГИ ТАЙНИ,

ДВИЖЕНИЕТО МЕ ОЦВЕТЯВА -

ПРОБЛЯСВА В МИГ ЕДНА ЗАБРАВА.

 

ОЧИТЕ МИ - ДЪЖДОВНИ КАПКИ,

УСТНИТЕ - УЗРЯЛА СТРАСТ,

ЛИЦЕТО МИ - ЖЕСТОКА НЕЖНОСТ,

ТЯЛОТО - ЗАМРЯЛ ЕКСТАЗ.

 

РОДИХ СЕ - НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА

И В КАЛЕНДАРА ОТБЕЛЯЗА

ДЕНЯ НА МОЕТО РОЖДЕНИЕ,

НЕ ТВОЕТО, А МОЕТО КРЪЩЕНИЕ.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??