Nov 27, 2007, 10:25 AM

Рожденна студенина 

  Poetry » Other
1329 0 3
Поредният ден е, в който теб те няма,
разликата е, че днес е твоят ден рожден,
а аз мечтаех си неотдавна,
на този ден да бъдеш с мен.

Ала ти поиска аз да си отида,
не го сторих и ти обърна ми гръб,
а как можеше да искаш да замина,
като без любов душата умира от студ.

Нямаше смелостта да ми го кажеш в очите,
отиде си чрез sms,
а това превърна дните ми,
станаха като каша, объркана смес.

И на този ден,аз зная, няма да те видя,
няма да мога да те докосна дори.
Трябва да те подмина,
както ти подмина мен и остави ме да ме боли.

На този ден ти ще целуваш нея,
на този ден тя ще е до теб,
и ще ти дава всичко, що искаш,
докато не превърнеш и нейното сърце в лед.

Аз казвам ти "Сбогом" -
време е да си  отидат и моите мечти.
Помахвам им за сбогом с болка,
защото с тях умираш и ти.

© Нора Флорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??