May 24, 2009, 5:35 PM

Рождество 

  Poetry
446 0 0

                  Рождество

 

Празникът иде, с шейни и звънчета.

Носи пързалките, звънкия смях.

Фойерверки летят към небето

и като звезди блестят.

 

Падат снежинките бавно и меко,

падат над къщи, поля.

Елха украсена поклаща се леко,

Коледа идва в нощта.

 

Тя ни носи надежда и радост,

че тази нощ Исус се е родил,

за да ни върне вярата в доброто

и греховете ни да прости.

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??