Героят лирически
в поза класическа
понесе стоически
удари критически
с оръжие органическо
в сцена трагическа.
Изтощи се психически
и загина комически.
Ппж.
Откровено: ако и това е стар виц - не се възмущавайте, моля - не ми е известен.
© Венчо All rights reserved.