Aug 29, 2009, 10:00 PM

Романтично (хип- хоп) 

  Poetry » Civilian
492 0 1

В сърцето ми се носи

от хиляди въпроси

желание да галя

очите ти, ръцете,

дъгата да преваря

и с глупава целувка

на теб да я стоваря.

Кажи ми за лъжата

в сърцето и душата,

признай, че ме желаеш,

не казвай, че нехаеш,

защото съм ранена, от тебе,

променена?

И искам да повярвам

във слънцето лирично,

страхливо и комично,

и в чувство идилично,

със тебе да прекарам

красиво-романтично.

 

 

 

 

 

27.08.2009г.

Младост

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??