Nov 16, 2009, 12:51 AM

Рошави мисли... 

  Poetry
715 0 19

Рошави мисли-дяволи

за опашката дърпат страха.

 

 

Казани-съмнения стягат,

за да убият стиха.

 

Тъга-змия се извива

и съска на радостта...

 

 

Една звезда умира

преди да изгрее в нощта.

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??