Oct 24, 2010, 5:02 PM

Роза 

  Poetry » Love
792 0 2

                 Роза

 

Вървях и намерих момиче

Хванах я за ръка аз на мига

Ухаеща роза... червена луна

Откъсната нежност каза ми тя

 

Погледах я топло подадох ръка

Слива се тя със мойта душа

Цвят на роза... обля ме сега

Вечна целувка прошепна ми тя

 

Тръгна със мен пролетта полетя

Но сърцето е свито в дълбока тъга

Листа със любов... на пътя постла

Гореща прегръдка... докосна ме тя

 

Търсих намерих градина с цветя

Поляхме ги заедно погледна ме тя

Щастие любов... поля ни сега

Нали откъсната оттам бе тя.

 

                  Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??