Feb 14, 2009, 11:28 AM

Роза за празника на влюбените 

  Poetry » Love
2444 0 17
Ден на обич, седмици, месеци, години!
Животът е картина на влюбени сърца.
В плен на слънцето мигове незабравими
зареждат със топлина човешката душа.

И днес ще ти повторя колко те обичам,
но думите нямат вечната могъща сила
на чувството, което и без да се изрича
говори, че за мен си музика най-мила.

Ти си жената - Вселена от прегръдки,
океан от неотразима любовна светлина.
Отпиваме заедно щастие на едри глътки,
наш верен спътник си остава радостта.

Вечер се превръщаш в сребърна луна,
гальовна и загадъчно превъплътена.
С лъчите си прогонваш всяка тъмнина,
песента ти на сърцето ми е посветена.

След нея чудодейни извори откриваме,
в отблясъци златисти ражда се денят.
С мечтите си сияещи света покриваме,
в нощите над нас звездите тихо бдят.

Ще си останеш вечно моята любима,
родена и предречена от Бог за мен.
Поема за чувствата ни винаги ще има,
докато се будя от любов свята озарен.

И розата за теб ще е една, а не букет.
Единствена като обичта в твоите очи,
символ на най-нежни усмивки безчет.
От нея ще усетиш как сърцето ми гори.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??