Feb 3, 2007, 1:56 PM

Рози през зимата 

  Poetry
535 0 1
Снежинки цяла нощ валяха,
топяха се...
На сутринта всичко остана,
снежнобяло като студ в душа...
Гледаща през прозореца снежен,
съзрях аз две кървавочервени,
гледащи ме,пъстроцветни рози...
Как са оцелели сред студа?
А може би това сме аз и ти,
издържали на всички завиждащи,
зловещи хора!
Нашата любов остава!
Тя е силна,както обичта на двама!
Но,няма ли те да се предадат,
когато настъпи смразяваща и жестока буря?
Не!Няма аз да те предам,
с теб съм,и с теб ще остана!
Зная,че и ти ще се бориш редом с мен сега!
Ще победим ние!
Ще победи тя-любовта!!!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??