Mar 31, 2014, 1:19 AM

Розово... 

  Poetry » Love
2109 0 6

Розово утро след розови сънища,

в розови устни целувка снове,

розови ласки обляха ме в розово,

розово плувам в очите ти две.


Розово утро, на рози ухаеш ми,

розово гледаш, раздипляш коси,

гушваш се в мен розово сбъдната,

щипваш ме розово, страст зароси.


Розова маса с розови столове,

свирука си чайника розов напев,

кафето намигва ни, закуската - розова,

усмивка поднасяш ми - розов седеф.


Денят ни поглежда, облечен във розово,

зализва перчема си - розов такъв,

от слънчеви рози изплитам венчето ти,

казвам ти розово, обичам те, пръв.


И тръгваме двама в пътеките розови,

розов ветрецът разля цветове,

на розова пейка присядаме розово,

розово влюбен в очите ти две!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??