Nov 24, 2005, 7:42 PM

РЪЦЕТЕ ТИ 

  Poetry
1422 0 8

РЪЦЕТЕ ТИ

 

Ръцете ти(малки и бели),

които ме галят тъй нежно,

са чайки до мен долетели,

от морски простори безбрежни.

 

Ръцете ти - даващи щедро

и ласка, и плам, и утеха,

и обич, таена до вчера,

сърцето ми в себе си взеха.

 

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??