Feb 23, 2010, 7:00 AM

С аромат на канела... 

  Poetry
733 0 5

Тази нощ и звездите заспаха...

В онзи кош от лозина,

който дядо ми беше направил,

за да спя щастлива,

в своето детство...

 

Разказах им любимата си приказка,

погалих ги нежно поглавиците.

Само кротко заспаха...

 

Тази нощ луната не ще наднича

зад пердето на нашата стая.

Ще сънува сънища цветни,

на разсъмване ще ми ги разкаже.

 

А в нашата стая, с аромат на канела

малка свещица ще свети...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??