Dec 30, 2013, 12:58 AM

С белязаните карти за белот 

  Poetry » Love
471 0 3

Повярва в Бог, когато те откри,

и се закле в горещото разпятие!

Ограбен днес, останал без мечти,

животът му превръща се в проклятие!

 

С белязаните карти за белот

игра на риск, залагайки душата си!

Слепец да бъде в другия живот,

поиска сам, изгубил красотата ти!

 

А ти го гледаш с ангелски очи

и пак му пееш гълъбова песен,

любов... Но вместо прошката – горчи

задавен стон от закъсняла есен!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??