Nov 19, 2011, 5:24 PM

С Благодарност 

  Poetry » Love
448 0 4

                                 На Грети


Родена  си, когато Слънчев лъч целунал е Небето,

родена си да даваш своята Изящна Светлина,

отваряш своята Душа и даваш Пламък със Ръцете -

на хората даряваш Истинска, Безценна Топлота!

Избухва  Красотата ти във  тъжния им сетен ден,

Живителният ти магичен  Дъх разкрива Световете,

Освобождава  всекиго от Кармата и тежък  плен,

а  Любовта ти нежно ги прегръща, докосвайки Сърцето!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??