May 9, 2014, 2:43 PM

С диханието свое 

  Poetry » Love
505 0 1

С диханието свое...

 

Едва докосва мойте мигли

твоето дихание...

Трепетно мълчание...

Още един – последен щрих

в нишките на забранен романс

постави...

Не мисли за думите,

а нека чувствата говорят...

В дланите

дъхът ти – пръстите ми сгрява

и ледът топи се – уморен,

измивайки браздите от страха,

с разяждащия пясък от съмнения...

Аз до теб ще дойда... ще достигна

със  диханието  свое...

а... не със сянката си...

© Пенка Обновенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • представих си го много картинно и ме хареса, само този „пясък“ някак си не ми се връзва в гамата от думи...
Random works
: ??:??