Aug 10, 2011, 9:30 AM

С дъх на лято 

  Poetry » Love
747 0 4

Във вечерта  с ухание на лято  премаляло,

откривам съкровената ти Нежност,

отпивам бавно от Любовния бокал

и вкусвам от магията безбрежна,

наситена до бяло във златисти краски,

окъпана със трепет  в морския опал.

И вихрите на нашите души споени,

танцуващи със страст под звездни небеса,

политат лудо във едно желание слени,

отдадени във шемет див на туй, което са,

а Светлината ярка ги примамва с  крясък

и те отдават ù се, във омая запленени!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??