Feb 7, 2010, 5:36 PM

С годините ще ставам все по-скучна 

  Poetry » Love
891 0 13

 

 

С годините ще ставам все по-скучна,

ще се превърна във мърмореща жена

и  рядко ще си спомням случките,

които днес са ме превърнали в това.

 

Ще изчезне блясъкът в косите меки,

 бели косъмчета ще танцуват в тях

и не ще ме мамят тъмните пътеки,

по които влюбена пристъпвах аз.

 

И макар и груби – вече остарели,

ръцете ми ще галят образа ти свят.

Две икони, май отдавна побелели,

ще се носят по алеите на този град.

 

С годините ще ставам все по-скучна,

ще се превърна във мърмореща жена,

но ти ще си до мен - да ме научиш,

как след всеки ден да бъда по–добра.

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??