Jul 26, 2018, 7:15 PM

С копнеж в безкрайността 

  Poetry
471 2 2

От някъде... от мен до теб в безкрая

на вечната величествена шир

е сгушена във скута на Балкана

една могъща Обич от Всемир.

 

В подножието ручейчета бликат...

кристално чисти сини езерца,

в които топло слънчице наднича,

а вятърко помахва със крилца.

 

И сякаш някак всичко е вълшебно...

усещаш само трепет, тишина.

Душата ти омаяна от нежност...

и с теб... и с мен... 

С копнеж в безкрайността.

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Фреди... И преживяването по планинските Пирински пътеки и езера
    , беше вълшебно...
  • Вълшебно...
Random works
: ??:??