Nov 25, 2020, 11:53 AM  

С надежда за края 

  Poetry » Other
318 3 12

Студени са крайниците. 

Трепери и тялото. 

Изчезват ми празниците, 

изчезва и бялото. 

 

Остана утехата -

Животът е кратък. 

Щом свършиш пътеката

си вече оттатък. 

 

Кога ще е? Идвай

при мен край, не чакай. 

С земята се свиква, 

със болката... Никога... 

 

25.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??