Jun 7, 2008, 11:02 AM

С пулса на сърцата ни 

  Poetry » Love
740 0 16
Ще те прегърна с топлината на земните недра,
ще те обсипя с цветята на райската градина.
Ти си жената, за която аз пребродих света.
Опивам се от твоята любов, моя зора любима.

Ще вдъхна в тебе най-силния порив за живот,
ще те превърна с ласки в слънчев водопад.
Пред обичта ни свещена като божествен плод,
световете и небесните Богове ще замълчат.

С пулса на сърцата ни горещи ще се слеем,
ще творим чудеса със силата на мисълта.
С красотата на изгревите бурно ще живеем,
ще осъществим всяка наша светла мечта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??