Jul 29, 2018, 11:24 AM

С разчупено на две сърце 

  Poetry
595 2 0

Понеже твоето сърце е златно,
разчупи моето сърце...!
Едно сърце, синджири два – каратни,
Бижу – разкъсано на две!
Към твоето сърце - най-чиста проба
протягам своите ръце
и част от моето ти подарявам –
оставам с половин сърце!
Не ми е нужно злато и платина,
щом чувствам твоето сърце!
Аз всичко в този свят да имам -
без теб съм птиче без крилце...
В живота правило е да запомниш –
„Сърце разбира със Сърце”!
И всичко свято трябва да направиш
за две протегнати ръце!
На враговете казва днес поета:
„-Не струват даже и стотинки –
душите празни - липсва им сърцето,
че са без двете половинки!”
11.08.2016 г

© Таня Чардакова All rights reserved.

Стихотворението е публикувано за първи път в творческия ми Фейсбук "Dvekitki Karlovo" на 11.08.2016 г., 20.52 ч. и е посветено на един добър човек.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??