С теб!
Контролното на времето зададе ни
последната задача най-накрая.
От всички пътища изстрадани
да отделим тез, водещи към рая.
И тях да умножим по лудостта си,
(която ни напомня, че сме живи.)
Да махнем отегчените гримаси,
родени в скуката на дните сиви.
Сетне наивна и чиста душа на дете
в себе си някъде да открием.
И да простим подозрения в грехове
неизвършени, премълчани обиди.
Положителен отговор след туй ако има...
Ще бъдем с теб заедно и тази година.
Камелия Н.К.
© Камелия All rights reserved.