Dec 8, 2006, 5:52 PM

С теб 

  Poetry
609 0 0
Покажи ми красотата
на душата си и ще
открехна вратата
на сърцето си.

Щом зърнах те в
онзи миг, разбрах, че
си този, който търся.
Виновни бяха
усмивката и лудия
ти поглед.
Щом доближих се аз
до теб, ме прие като
равна, а това бе
всичко за мен.
Да съм равна, свободна
и обичана е всичко,
за което мечтая.

В онези минути с теб
чувствах се така -
и копнея за милиони
мигове подобни... с теб!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??