Dec 9, 2018, 9:18 PM

С Теб мога всичко 

  Poetry » Love, Phylosophy
420 0 0

С Теб мога всичко!...
Да прегърна небето,
да докосна звездите!
Да се слея със слънцето,
да полетя с вятъра!
Да съм жива вода,
надежда, упование
милост, мъдрост, 
истина и любов!

 

С Теб мога всичко!...
Бъди с мен!...

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??