Feb 13, 2024, 12:58 AM

С теб не искам да бъда сама… 

  Poetry » Free verse
115 2 2


С теб не искам да бъда сама,

така силата в мен ме напуска.

С теб не искам да бъда сама,

така светът ми руши се на две.

 

С теб не искам да бъда сама,
животът ми затваря вратите си.

С теб не искам да бъда сама,

в галоп ще избягам от тебе сега.

 

С теб не искам да бъда сама,

и да притихне душата ми в тъма.

С теб не искам да бъда сама,

и в светът ми не ще те допусна.

 

Свят от мечти аз ще съградя,

и не ще се предам никога вече.

От теб ще бягам, но не и от себе си,

гласът си не ще сподавям повече!


В светът ми няма място за теб сега,

но аз ти прощавам и продължавам!

И в сърцето ми ще пазя доброто за теб,

с пожелание отново да си себе си!
 

И ако някой ден ти липсвам аз,

такава чудна каквото съм,

и отново изпитаме онова чувство,

което ни топли през зимата…

ела, и в мен остани за дълго …

Но дотогава далеч от теб ще летя…

 

Бел. на автора: Токсични са някои хора за нас, и за да се опазим трябва да си тръгнем, но когато тези хора са част от теб и от най-близките ти, болката е двойна и когато не винаги са били такива да си тръгнеш е още по-трудно, но необходимо и ако животът някой ден отново ви събере и всеки от вас е себе си с другия, сърцето ще поиска своето…

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Честит празник, скъпи приятелю! Благодаря ти!
  • Твоята любовна лирика е толкова чувствителна, толкова фина, толкова завладяваща. Както тялото има нужда от хляб, така душата се нуждае от такава поезия. Бъди обичана и обичай, Лили! И пиши все така! Потребна си...Честит Празник!
Random works
: ??:??