Aug 29, 2016, 2:41 AM

...С теб, вярвам в любовта... 

  Poetry » Love
331 2 4

...С теб, вярвам в любовта...

 

Красиви са дните, красиви са нощите, когато съм с тебе,

в твоите нежни и страстни прегръдки, раждам се отново...

И слушам сърцето си като войник, и просто целуни ме...,

само с теб искам да избягам и мога да вървя пътя смело...,

защото с мелодията ти се зареждам, обичаща безкрайно...

И във същината на гласа ти, искам живота си да споделя...,

защото повярвах и...вярвам в делата на нашата любов...!

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??