Aug 16, 2011, 12:31 PM

С вятъра ела! 

  Poetry » Love
557 0 0

                                          С ВЯТЪРА ЕЛА!

 

С ВЯТЪРА ЕЛА!

И ЦЕЛУНИ МЕ ПАК ТАКА,

КАКТО НЯКОГА

В НОЩНАТА ТЪМА,

ПОД БЛЕДАТА ЛУНА!

 

С ВЯТЪРА ЕЛА!

И ОБИЧТА СИ ПОКАЖИ,

ЧЕ ИМАМ НУЖДА

ОТ СПОДЕЛЕНИ ЧУВСТВА!

 

С ВЯТЪРА ЕЛА!

КАТО КОННИК В ЛУДА ЕЗДА,

ПРИ СВОЯТА ЛЮБИМА,

ОЧАКВАЩА ТЕ В НОЩТА!

 

С ВЯТЪРА ЕЛА!

И ДОКАЖИ, ЧЕ

ДВЕ ДРЕВНИ ДУШИ - НА ВОЙН

И НА ЦАРИЦА,

ОТНОВО ЩЕ СЕ СЛЕЯТ В ЕДНА!

 

С ВЯТЪРА ЕЛА

И ДОКАЖИ,

ЧЕ ЛЮБОВТА

Е ВЕЧНА!

© Милена Карагьозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??