Dec 5, 2013, 9:54 PM

Сакура с чудни имена (Из „Животът, какъвто е...) 

  Poetry » Other
291 0 0

Нежна Сакура с чудни имена

често нощем се взираше в простора

и с помощта на бог или сама

край себе си изграждаше стобори.

 

За нея с думи да разказва бе игра

и, като мида, бисери извайваше от тях.

Дали наслада за душата бе това

или маска на стаен в душата страх?

 

Безгрижен делфин го оплита

мрежата на живота-рибар

и никой никога не попита

защо такъв бе божият дар. 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??