Mar 26, 2017, 6:00 PM

Сам, с мисълта за резултата 

  Poetry » Phylosophy
283 2 4

В измислена от ролите игра

сюжетът сенките преплита.

Превръща същността в гора

и всекиму налага се да скита

 

из дебрите на гъстия шубрак,

сам, с мисълта за резултата.

Да съди себе си, че е глупак

защото много иска да опита

 

да стори непоискано добро-

например – на това дърво,

което уж от слово не разбира,

но ненавижда думата секира.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??