Стоя легнала сама в празната стая,
стоя и слушам през отворения прозорец щурците.
Стоя сама, сам-сама със себе си,
стоя и си мисля какво ти причиних,
на мен, на теб, на нас.
Как допуснах това да се случи,
как допуснах да те загубя,
да загубя теб и твоята любов.
Сега стоя сама в празната стая и мисля,
мисля как можах да те нараня така,
мисля колко те обичам,
мисля колко много искам да съм с теб,
но не мога, защото те загубих!!! ... ;[[[
Обичам те!!
Моля те, прости ми!!! ;[[[
© Габриела Ангелова All rights reserved.