Mar 17, 2021, 3:24 PM

Сама 

  Poetry » Love
288 0 0

                                                               Сама

 

 

Отиде си любими, вече те няма,

с надежда гледам пътната врата.

Остана само в мен една тъга голяма,

сълза гореща изгаря моята страна.

 

Отиде си, ти при друга жена си сега,

с какво кажи е по-различна от мен тя?

Отиде си от нас двамата любовта,

животът продължава, истината е това.

 

Ще мине време, може би година,

пак ще гледам аз пътната врата.

Ще си спомням, когато бяхме двамина,

когато заедно ни срещна, тя, любовта!

 

И ще дочакам отново да те видя,

усмихнат пред мен с букет цветя.

Ще ме прегърнеш, а аз ще ти завидя,

че прегръщаш най-красивата жена!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??