Сълзи в очите,
звезди в косите,
и пак си ти самотна!
Няма кой сълзите
със жадни устни да изпие,
с наниз от звездите
тебе да обкичи.
Огън да разпали във сърцето,
в нестинарски танц
да пристъпва с тебе смело.
© Ин Вел All rights reserved.