Jul 23, 2008, 12:40 AM

Сама се погребвам... 

  Poetry
444 0 4

Сънувай ме, каквато ме обичаш,

ядосана, объркана, понякога и зла.

Такава знам, че ме харесваш,

но не е достатъчно сега.

 

Как искам силно да ме мразиш,

да скъсаш всички снимки със замах.

С ръката спомените да разбиеш,

да бъдеш пак предишният хлапак.

 

От толкоз размисли - вгорчих се,

самата аз в предишното се търся.

Объркана опитвам се да мисля,

защо се случи всичко между нас?!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??