http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=sk8OET3m8ss&NR=1
Да потънем в света си измислен,
кожа в кожа, душа във душата.
Да сме верни, единствени, истински -
ти и аз – между нас – красотата.
Да избягаме просто от всичко,
да надхитрим стоглавото време.
Да откраднем минутка обичане
и минутка за нежност да вземем.
Скрити в нашето малко скривалище,
победили деня си забързан,
да постелем уханното халище
на копнежа си див, неотвързан.
Да изхвърлим ненужните спомени,
да остържем праха от сърцето.
Ти – Адам, а аз – Ева, прогонени
не от Рая - от битието.
© Нина Чилиянска All rights reserved.