May 16, 2015, 11:40 PM

Сами в кафето 

  Poetry » Love
231 0 0

 Сами в кафето

 

Потърсихме ний, общо взето

къде да седнем във кафето...

 

А разположени сега така,

хванахме се ръка в ръка!

 

Загледахме се във очите...

Света натирихма в горите!

 

И не разбрахме как така,

при нас бе само Любовта!

 

А  погледите зависливи,

не виждахме, че гледат криво!

 

И така на сред кафето,

сами ний бяхме, общо взито!

 

И с чувствата си  във сърцето,

изпълнихме с любов кафето!

  13.01.2015г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??