Apr 22, 2021, 8:27 AM

Самият аз не си прощавам 

  Poetry » Love
420 2 0

Не ми пиши. Не заслужавам.

С желанията прекалих.

 

Самият аз не си прощавам.

Не ми пиши. Не заслужавам.

 

Не знам, дали да се надявам.

Без отговор е моят стих.

 

Не ми пиши. Не заслужавам.

С желанията прекалих.

 

Не искам да се оправдавам.

Не ми пиши. Не заслужавам.

 

Макар, че липсваш ми, оставам

със своята виновност тих.

 

Не ми пиши. Не заслужавам.

С желанията прекалих.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??