Самият
Господ тебе ми избра.
Самият Господ тебе ми посочи.
Той се
превърна на калинка малка
и кацна на дланта ми.
Запълзя.
А след въпроса ми:
“Къде е Тя?”,
от показалеца ми излетя
и в твоята посока се насочи.
Аз
Неговия полет проследих.
Видях те. Влюбих се.
И не сгреших.
© Ангел Чортов All rights reserved.